Шукати в цьому блозі

Перекладач

понеділок, 13 березня 2017 р.

Поїздка до Полтави

11 березня, субота... мрія збулася. Наш клас, як переможці конкурсу "Ми - чудовий, дружний клас" (від газети "Просто РАЙОНКА") їдемо на екскурсію до Полтави. Всі приємно вражені - нас приїхав привітати з перемогою депутат Верховної Ради О.І.Кулинич.
Учні нашого класу та їх батьки вдячні Олегу Івановичу за організовану поїздку. 
Полтава...Гарні вулиці, доброзичливі люди, багатогранна і цікава історія. Центральна площа міста - Корпусний парк з монументом Слави.
Вразили нас унікальні експонати музею історії Полтавської битви. Хлопчикам сподобалася колекції холодної та вогнепальної зброї, медалі, одяг Петра Першого та гетьманів України, діарама Полтавської битви.
З історією та природою Полтавського краю ми познайомилися у Краєзнавчому музеї. Особливо цікавою була розповідь  у природничому  відділі. Нам було досить приємно, що екскурсію проводила випускниця нашої школи Берестовська (дівоче прізвище Омельченко ) Юлія Олександрівна

Навпроти Краєзнавчого музею стоїть величний  пам'ятник волелюбному  українському патріоту, письменнику і художнику Т.Г.Шевченко. 

Чудові краєвиди Полтави спостерігали ми з Іванової гори. Тут міститься оригінальна споруда, що нагадує підкову - Біла Альтанка.

 Змістовну та пізнавальну подорож історичними місцями Полтави  провела  екскурсовод Вітенко Л.В. 
Всім сподобалися смачні подарунки у McDonald’s.


Більше фото можна переглянути тут





2 коментарі: